"Kouluttajana toimi ex-poliisi ja nykyinen turva-alan kouluttaja Antti Kilpeläinen antti@akondis.fi tel 0449867349 ja ei voi kuin kehua! Kolmessa tunnissa teoriaosuus ja käytännön harjoitteita toiveidemme mukaan. Osallisti ja haastoi meitä osanottajia jatkuvasti ja ote oli mukavan rento ja välitön.

Suosittelen häntä lämpimästi vastaaviin koulutuksiin! Kaikki pitivät ja kehuivat jälkikäteen!

Kouluttajakirjo näissä on laidasta laitaan, mutta nyt osui nappiin!"

Palaute helsinkiläiseltä matkailualan yritykseltä /Helmikuu 2020.


" Koulutus oli erinomaisesti
suunniteltu, ja räätälöity meidän tarpeisiin. Koulutus sujui suunnitellusti, ja
aikataulussa. Työyhteisömme oli erittäin tyytyväinen ja tulemme melko varmasti
tilaamaan ns. ”kertausharjoituksen”, tai jatkokoulutusta"

(Palaute henkilöstöryhmän koulutuksesta Tammikuu -19)


Lämmin suositus tälle koulutukselle �� Kouluttaja Antti Kilpeläinen on monessa liemessä keitetty monitaitaja. Antin koulutuksessa ei tosiaan ollut tylsää tai tullut aika pitkäksi.

Lisää varmuutta erilaisten tilanteiden taitamiseen täältä!

Kirsi Jarkkola (K-kauppias)Turvallisuusneuvoja Antti Kilpeläinen kävi Pornaisten Yhtenäiskoululla lukuvuoden 2017–2018 alkajaisiksi kouluttamassa opetushenkilöstöämme turvallisuusasioissa. Koulutuksen aiheena oli kiperät tai uhkaavat tilanteet koulumaailmassa - miten niistä selvitään puhumalla? Kouluttaja lähestyi teemaa hyvin käytännönläheisesti ja humoristisestikin. Tilaisuuteen osallistuneet opettajat ja koulunkäynnin ohjaajat pääsivät myös omakohtaisesti kokeilemaan erilaisia tekniikoita, esimerkiksi miten rauhoitetaan uhkaavasti käyttäytyvä ihminen, ja kuinka turvataan ”oma selusta”. Vietimme oikein viihdyttävän Veso-aamupäivän Antin opeissa!

Marjo Rissanen rehtori

Pornaisten Yhtenäiskoulu

--------------------------------------------------------------------------------------------