Vuoden -21 yleisötapahtumat - epävarmuuden varjossa

Keskiviikko 17.3.2021 klo 5:50 - Antti

Tällä hetkellä eletään melkoista epätietoisuuden vaihetta varsinkin tulevan kesän tapahtumien suhteen: Muutamia festivaaleja on jo peruttu, mutta useimmat suuret festivaalit elättelevät edelleen toiveita ja suuria budjetteja esiintyjiin satsaavat joutuvat buukkaamaan esiintyjävaraukset tietysti hyvissä ajoin - vaikka jokainen tietää kaiken riippuvan ainoastaan yhdestä asiasta: Koronasta.

Allekirjoittaneelle on tullut tiedusteluja mahdollisiin turvallisuusjärjestelyihin tulevalle kesälle ja paljastetaanpa tässä nyt eräs tulevaisuudensuunnitelma: Akondis on ollut ja tulee olemaankin lähinnä yhden miehen turvallisuuskoulutus/-asiantuntijatehtäviin tähdätty yritys - ja tulee sellaisena näillä näkymin pysymään tulevaisuudessakin. Matkan varrella on kuitenkin tullut selväksi, että tilausta olisi myös ripeisiinkin toimeksiantoihin pystyvälle ja valikoidulle ryhmälle järjestyksenvalvojia/ vartijoita - ja sitä varten olemme parhaillaan laittamassa pystyyn omaa yritystään (jota varten piti vielä opiskellakin tuo Tveat - eli vastaavan hoitajan pätevyys). 

Tuosta hommasta lisää lähiaikoina. Näillä näkymin meillä on jo kesällä -21 resurssit tarjota turvallisuussuunnittelu ja -henkilöstö pikaisestikin pystyyn potkaistaviin tapahtumiin about avaimet käteen - periaatteella. Niin että kysellä saa jo valmiiksi - jos vaikka hommat sattuvat aukeamaan jo tulevaksi kesäksi?

Eletään toivossa ja pelätään pahinta. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yleisötapahtumat, festivaalit, järkkärit, turvallisuus