Järkkärikurssi Lohjalla 28.01.20 alkaen

Tiistai 21.1.2020 klo 8:11 - Akondis

Jv-kurssi (40h) Lohjalla alkaa tiistaina 28.01.20 iltaopetuksena

Kurssi on yhdistyksen tilaama, mutta mukaan mahtuu max. 10 henkilöä lisää.

Tarkemmat tiedot henkilökohtaisesti ilmoittautuneille.

Hinta 180,- (sis. Alv)

Ilmoittautumiset/ tiedustelut asap: antti@akondis.fi

Lisätietoja järjestäjästä: www.akondis.fi

Jv-kortti_kuva.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lohja, Järjestyksenvalvojakurssi, järkkärikurssi, järjestysmies, järjestysmieskurssi

2020 is here!!!

Keskiviikko 1.1.2020 klo 17:07 - Akondis

Onnea uudelle vuodelle ja oikeastaan samalla koko vuosikymmenelle 2020!
 
Kiitokset oleville - ja terveiset tuleville asiakkaille:
Kalenterissa on hyvin tilaa uusille turvallisuuskoulutuksille ja järjestyksenvalvojakursseille..
www.akondis.fi

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hyvää uutta vuotta, 2020, turvallisuus

Turvallisuuskoulusta keväälle / kesälle 2020?

Keskiviikko 4.12.2019 klo 9:56 - Akondis

logo_kupari2.jpg

Yksi järjestyksenvalvojakurssi saatiin taas valmiiksi - sillä edellytyksellä, että eilen tehty loppukoe on suoritettu hyväksytysti. Keikkaa pukkaa, sillä seuraava kurssi on alkamassa jo muutaman päivän päästä.

Akondiksen järjestämien kurssit eroavat "tavallisesta järkkärikurssista" siinä, että kurssin sisältö voidaan muokata tarvittaessa myös vaatitvia asiakastilanteita varten: Pakollisen oppimäärän lisäksi voidaan siis harjoitella esim. uhkaavan henkilön kohtaamista ja tämän rauhoittamista verbaalisesti, elekielellä - tai myös fyysisesti. Fyysisen puolen osaamisen taustalla ovat Poliisihallituksen hyväksymät voimankäyttökoulutusoikeudet: Akondis kouluttaa myös turvallisuusalan ammattilaisia (voimankäyttö- ja voimankäyttövälinekoulutukset).

Mielenkiintoisia haasteita koulutukseen ovat tarjonneet myös erilaisten alojen henkilökuntakoulutukset (pääasiassa erilaiset uhkatilannekoulutukset), joiden yhteydessä on ollut kunnia päästä tutustumaan ihmisten työtehtävien riskeihin - ja päästä vieläpä poistamaan niitä. Koulutukset ovat olleet pääasiassa 4-6 tunnin kokonaisuuksia, jotka on muokattu mahdollisimman tarkasti henkilökunnan toiveiden mukaiseksi. Palaute on ollut erinomaista (vaikka itse sanonkin) ja ensi viikolla on taas ilo päästä tutustumaan uuden alan haasteisiin: Kerron vasta myöhemmin, mikä ala oli tällä kertaa kyseessä?...

Mikäli tiedossasi on tarve turvallisuuskoulutukselle, ota yhteyttä Akondikseen (antti@akondis.fi, 0449867349).

Lisätiedot yrityksestäni: www.akondis.fi

Mukavaa ja turvallista joulunaikaa.

Vasynyt_pukki.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Järjestyksenvalvojakurssi, järkkärikurssi, järjestysmies, järjestysmieskurssi, turvallisuukoulutus, turvallisuus, uhkatilanne

Pojasta polvi paranee

Tiistai 19.11.2019 klo 7:16 - Akondis

Poliisi huolissaan vaarallisesta villityksestä Espoossa: ”Nuoret kantavat mukanaan teräaseita - nuorin vasta 8-vuotias”

 

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo, että espoolaisilta lapsilta ja nuorilta on syksyn aikana löydetty lukuisia teräaseita niin koulussa kuin vapaa-aikanakin.

Poliisi on takavarikoinut syksyn mittaan hyvin monenlaisia teräaseita lapsilta ja nuorilta.
Poliisi on takavarikoinut syksyn mittaan hyvin monenlaisia teräaseita lapsilta ja nuorilta.POLIISI

Poliisin mukaan nuorten hallussa olevat teräaseet ovat nousseet syksyn aikana ilmiöksi Espoon alueella. Poliisi kertoo olevansa erittäin huolestunut tästä vaarallisesta suuntauksesta.

Teräaseita on löydetty eri ikäisiltä espoolaislapsilta ja -nuorilta. Nuorin teräasetta mukanaan kantanut ja rikosilmoitukseen päätynyt henkilö on ollut poliisin mukaan vasta 8-vuotias.

– Teräaseet ovat olleet leipäveitsiä, rambo-puukkoja, kääntöveitsiä ja monitoimityökaluja. Eli, ihan mitä sattuu, komisario Hannu Väänänen Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo tiedotteessa.

Ei alamittaa

Poliisi korostaa, että minkä tahansa teräaseen mukana pitäminen ilman hyväksyttävää syytä on laitonta.

- Usein poliisilta kysytään mikä on kielletyn teräaseen alamitta? Teräaseilla ei ole mitään määriteltyä alamittaa. Jos hallussa on teräase, on sen hallussapitoon julkisella paikalla oltava perusteltu hyväksyttävä syy. Harrastuksissa käytetty teräase ei kuulu kouluun, maitokauppaan tai millekään julkiselle paikalle, Väänänen sanoo.

- Se, että lapset ja nuoret kantavat mukanaan erilaisia teräaseita, on erittäin huolestuttava ilmiö. Poliisi on puhuttanut syksyn mittaan useita nuoria ja lapsia tämän aihepiirin takia, vanhempi rikoskonstaapeli Jenni Romanoff poliisin ennalta estävästä toiminnasta kertoo.

Puhuteltavat nuoret ovat kertoneet poliisille, kuinka yleistä teräaseen mukana pitäminen nuorten ja lasten keskuudessa on.

– Minulla oli puukko mukana, mutta niin on muillakin, on poliisille sanottu selitykseksi.

Vanhempien vastuulla

Lapsilta nuorilta tavatut teräaseet ovat kulkeneet mukana yhtä lailla takin taskussa kuin koulurepussa.

Poliisi pyytää nyt, että asiasta keskusteltaisiin niin kotona kuin koulussakin. Poliisin mukaan myös turvataidoista on hyvä keskustella lapselle ikätasoisesti, herättämättä isompaa huolta kuulijassa.

– On hyvä on käydä läpi, miten toimia, jos nuori tai lapsi joutuu uhkaavaan tilanteeseen. Yhtä lailla tärkeää on nuorten ja lasten kanssa jutella siitä, miksi teräaseita ja muita vastaavia ei saa pitää mukana, Romanoff painottaa.

– Vanhempien vastuulla on valvoa lastensa toimintaa ja tarpeen mukaan tehdä esimerkiksi reppu- ja kännykkätarkistuksia, Väänänen muistuttaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Teräase, puukko, veitsi

Digitaalista rikostehtailua

Torstai 14.11.2019 klo 9:54 - Akondis

Näin suomalaisilta huijattiin viime vuonna 140 000 000 € – ”Uhri ei edes tiedä, mitä kautta varkaus on tapahtunut”

Julkaistu: 

IDENTITEETTIVARKAUDET 
Identiteettivarkauksia tehtiin Suomessa viime vuonna huomattavasti aiempaa enemmän, uusi kyselytutkimus kertoo.
138 000 suomalaista joutui viime vuonna identiteettivarkauden uhriksi, kertoo vakuutuspalveluyritys mySafety. Määrä siis yli nelinkertaistui edellisvuoden 30 000:sta. Yritys epäilee, että identiteettivarkaus saattaa nyt olla Suomen yleisin rikollisuuden muoto.
MySafety teetätti Suomessa Kantarilla kyselytutkimuksen, johon osallistui yli tuhat 16–74-vuotiasta kuluttajaa. Prosentuaalisesti uhreja on nyt enemmän Suomessa kuin Ruotsissa, vaikka uhreja on lukumääräisesti enemmän länsinaapurissa.

MySafetyn toimitusjohtajan Niclas Fagerlundin mukaan kasvu on todellista, eikä selity esimerkiksi laskentatavan muutoksella. Eroa Ruotsiin selittänee se, että suomalaiset eivät tunnista identiteettivarkauksien riskiä riittävästi ja luottavat paljon tuntemattomiinkin ihmisiin.

Rikoksen tekijän riski jäädä kiinni on puolestaan vähäinen, mutta rahalliset ansiot sitäkin houkuttavampia. Yhteensä suomalaiset menettivät identiteettivarkauksissa viime vuoden aikana noin 140 miljoonaa euroa, eli keskimäärin 1008 euroa uhria kohden. Riskiryhmässä ovat etenkin 30–44-vuotiaat.

Tyypillisesti konnat ostavat varastettujen tietojen avulla tavaraa uhrin laskuun. Yhdessä tällaisessa tapauksessa epäilty tekijä kulutti uhriensa rahoja 41 000 euron edestä.
Henkilötietoja ongitaan tyypillisesti tietomurroilla ja huijaussähköposteilla, mutta usein alkuperäinen konsti jää epäselväksi.

– Useimmiten uhri ei edes tiedä, mitä kautta ja koska varkaus on tapahtunut, Fagerlund huomauttaa.

Henkilötiedot ovat kauppatavaraa verkon pimeillä kujilla, joten tietoja väärin käyttävä taho voi olla tyystin toinen kuin ne alun perin varastanut taho. Varkaudesta on myös voinut kulua jo paljon aikaa.

– Näitä varkauksia on tehty pitkin vuosia ja ne kertautuvat näkyen nyt Suomessa tällaisena piikkinä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: petos, kavallus, identiteettivarkaus

Esimerkki pakkotilasta

Sunnuntai 3.11.2019 klo 11:25 - Akondis

Humaltunut ajokortiton mies otti puukotetun kyytiin ja etsi apua – pakkotilassa sai rikkoa lakia

PAKKOTILA 
Humalassa auton rattiin tarttunut ajokortiton mies ei saanut syytettä, koska kyse oli pakkotilasta ja vakavasti loukkaantuneen henkilön saamisesta hoitoon.
Muutaman miehen joukko vietti talvi-iltaa lahtelaisessa ravintolassa ja lähti jatkoille seurueeseen kuuluneen miehen asunnolle.

Joulukuisena aamuna asunnonomistajan ja kylään tulleen seurueen välille tuli riita. Asunnon omistaja haki keittiöstä leipäveitsen ja puukotti yhtä vierastaan vatsaan. Uhri sai vakavia vammoja.

Vieraat eivät tunteneet Lahtea, eivätkä he tienneet missä osoitteessa olivat, sillä he olivat tulleet toiselta paikkakunnalta vain vieraisille.

Noin 30-vuotias mies otti puukotuksen uhrin auton käyttöönsä. Miehellä ei ollut ajokorttia. Kortiton kuski sai raahattua verta vuotavan ja sisäelimiä leipäveitsen tekemästä haavasta ulos pursuavan toverinsa takapenkille. Kuski ajoi melko lyhyen matkan, kunnes päätyi lahtelaisen koulun pihaan aamuhämärissä.

Paikalta löytyi sen verran tunnistetietoja, että ne kertomalla hälytyskeskukselle poliisit ja ambulanssi tulivat hetkessä.

Vakavat vammat saanut mies ehti juuri ja juuri leikkauspöydälle ja hän jäi henkiin. Mies oli viikkokaudet tehohoidossa.

Hämeen poliisi tutki tapauksen. Autoa kuljettanut mies oli kohtuullisessa humalassa. Hänellä oli aamukahdeksan aikaan uloshengitysilmalitrassa 0,47 milligrammaa alkoholia. Miestä epäiltiin rattijuopumuksen lisäksi kortitta-ajosta.

Kuljettaja myönsi esitutkinnassa olleensa humalassa ja myönsi myös kortittomuutensa. Hän kuitenkin kertoi toimineensa pakon edessä ja vetosi pakkotilaan.

Itä-Suomen syyttäjäalueen lahtelainen aluesyyttäjä ei nostanut syytettä, koska hän tulkitsi rattiin tarttuneen toimineen pakkotilassa, eikä tekoa ole määrätty laissa rangaistavaksi.

Syyttäjä teki ratkaisun jutussa viime viikolla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pakkotila, hätävarjelu, itseapu

Seniorit taas rikosten kohderyhmänä

Sunnuntai 27.10.2019 klo 8:17 - Akondis

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3de6f44c-96ac-4e2e-b055-8585a2340497

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Huijaus., kusetus, petos, valepoliisi

Jv-kurssi alkaa Nikkilässä 24.10.19

Tiistai 22.10.2019 klo 14:04 - Akondis

Järjestyksenvalvojan peruskurssi alkaa Nikkilässä torstaina 24.10.19 klo 17.

Kurssi on tilattu valmiille ryhmälle, mutta mukaan mahtuu max. 5 hlöä lisää.

Seuraava kurssi alkaa noin kuukauden kuluttua: Todennäköisesti Vantaa - Tuusula- akselilla.

Ilmoittautumiset/ yhteydenotot asap: antti@akondis.fi
puh: 0449867349

Hinta 180,-/hlö (sis. Alv)

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Järjestyksenvalvojakurssi, järkkärikurssi, järjestysmies, järjestysmieskurssi

Valepoliiseilla ei ole resurssipulaa...

Perjantai 27.9.2019 klo 9:46 - Akondis

Valepoliisien toiminta käy yhä härskimmäksi: vanhukset ovat alkaneet heitellä pankkikorttejaan parvekkeelta alas – osa menettänyt koko omaisuutensa

 

Oikea poliisi kehottaa salaamaan ikäihmisten puhelinnumerot.

Valepoliisit piinaavat vanhuksia.
Valepoliisit piinaavat vanhuksia.MOSTPHOTOS

Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, että niin sanottu valepoliisi-ilmiö nostaa taas uhkaavasti päätään ainakin itä-Uudellamaalla, jossa elokuun ja syyskuun aikana on kirjattu jo 25 valepoliisitapausta. Uhrit ovat menettäneet jopa kymmeniä tuhansia euroja – osa kaiken, mitä tililtä ylipäätään on saatu nostettua.

Poliisi julkaisi tiedotteessaan yksityiskohtia siitä, miten huijaukset etenevät. Ne alkavat siitä, että huijari onkii jostain iäkkään ihmisen osoitetiedot ja puhelinnumeron.

– Valepoliisit nappaavat uhrin puhelinnumeron yleensä julkisista numeropalveluista. He löytävät uhrin puhelinnumeron esimerkiksi osoitteen tai auton rekisterinumeron perusteella, poliisi kertoo.

– Omaisten kannattaisi pitää huolta siitä, ettei iäkkäämmän ihmisen puhelinnumero ole julkisesti saatavilla. Numeron salaamisen voi sopia suoraan puhelinoperaattorin kanssa.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, kuinka härskisti vanhuksia huijataan. Jos huijari ei saa urkittua verkkopankin tunnuslukuja tai luottokortin tietoja, uhria saatetaan painostaa nostamaan rahaa tililtään ja toimittamaan käteiset johonkin ennalta sovittuun paikkaan.

– Uhreja on esimerkiksi pyydetty jättämään pankkikorttinsa jonnekin kiven taakse tai heittämään pankkikortti ja pankkitunnukset alas parvekkeelta.

Satoja puheluita

Poliisin mukaan huijarit soittelevat ikäihmisille ympäri Suomea jopa satoja puheluita päivässä ja esiintyvät poliisina. He väittävät, että ikäihmisten pankkitunnukset tai pankkikortin tiedot olisivat päätyneet vääriin käsiin ja yrittävät näin huijata itselleen esimerkiksi vanhuksen verkkopankkitunnukset.

Rikoskomisario Mikko Minkkinen kertoo, että huijarit ovat erittäin hyviä puhumaan.

– Meillä on tiedossa tilanteita, jolloin seniorit ovat haistaneet puhelimessa palaneen käryn, mutta puhuja on kuitenkin onnistunut jotenkin puhumaan heidät siitäkin huolimatta ympäri. Poliisi ei koskaan kysy verkkopankin tunnuksia, tilitietoja tai luottokortin tietoja puhelimessa, Minkkinen painottaa.

Poliisi pyytää, että omaiset puhuisivat vanhemmille sukulaisilleen riskistä. Poliisin mukaan ilmiöstä pitää muistuttaa useaan kertaan, sillä osa vanhemmista ihmisistä saattaa kärsiä muistisairaudesta.

Poliisin mukana puhelinnumeron salaamisen iäkkäämmän sukulaisen tiliin kannattaisi laittaa vuorokausinostorajat, tilisiirtorajat ja tilisiirtojen esto. Pankkitunnusten käyttämisessä kannattaa myös olla kaksinkertainen varmistus.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Valepoliisi, huijaus, petos

Järjestyksenvalvojan peruskurssi Midgårdissa Vantaalla

Maanantai 23.9.2019 klo 6:51 - Akondis

Järjestyksenvalvojan peruskurssi järjestetään Vantaan Midgårdissa 30.09.19 alkaen.

Kurssi on tilattu valmiille ryhmälle, mutta mukaan mahtuu nyt myös ryhmän ulkopuolisia (max. 5 hlöä).

Opetus järjestetään pääasiassa ilta-opiskeluna (18 - 24) ja tarkemmat ajankohdat sovitaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä (30.09.19).

Material och lärning också på svenska.

Hinta 180,- (sis. Alv).

Tarkemmat tiedot kurssin sisällöstä ja järjestäjästä www.akondis.fi

Jv-kortti_kuva.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Järjestyksenvalvojakurssi, järkkärikurssi, järjestysmies, järjestysmieskurssi

Järjestyksenvalvojakoulutukset

Perjantai 16.8.2019 klo 10:06 - Akondis

Kiinnostaako järjestyksenvalvojan keltainen liivi, mutta kortti puuttuu?

Akondikselta saat laadukkaat koulutukset vaikka suoraan pelipaikalla järjestettynä.

Kertaus - ja voimankäyttökoulutuset jv-kortin jo aiemmin suorittaneille.

Också på svenska...

Kerää ryhmä (10 - 40 henkilöä) ja ota yhteyttä.

Hinta 150 - 180,- (+ Alv) / hlö ryhmän koosta riippuen: Suurempi ryhmä - pienempi hinta / hlö. Pyydä tarjous.

Ilmoittautumiset / tiedustelut: antti@akondis.fi 

Edit: Nikkilässä tulee olemaan 1 Jv-kurssi tulevan syksyn aikana:

Mukaan mahtuu ja ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Jv-kortti_kuva.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Järjestyksenvalvojakurssi, järkkärikurssi, järjestysmies, järjestysmieskurssi

Kaasusormi herkällä?

Sunnuntai 16.6.2019 klo 7:58 - Antti


Sunnuntai 16.6.2019

Iltalehti tavoitti pippurisumun keskellä olleen Ilves-kannattajan – useita viety sairaalaan: ”Ei ole tietoa onko kaverin näkö kunnossa”

 (muokattu )
Iltalehti tavoitti Ilves-kannattajan kertomaan, mitä Suomen Cupin pippurisumutehässäkässä tapahtui.
Katso video
 
Ilveksen fanit juhlivat Suomen Cupin voittoa.

Jalkapallon Suomen Cupin finaali päättyi Ahvenanmaalla Ilveksen voittoon.Mestaruusjuhlat saivat kuitenkin kitkerän sivumaun, kun järjestyksenvalvojat suihkuttivat Ilves-kannattajia pippurisumutteella.

Ilveksen fani sai kovaa kohtelua järjestyksenvalvojilta.Ilveksen fani sai kovaa kohtelua järjestyksenvalvojilta.
Ilveksen fani sai kovaa kohtelua järjestyksenvalvojilta. JUSSI ESKOLA

Pelissä paikan päällä ollut Ilves-kannattaja Joni Yli-Mäenpään mukaan peli oli juuri päättynyt. Muutama innokas fani yritti päästä kentälle juhlimaan tuoreiden mestareiden kanssa. Tilanne oli Yli-Mäenpään mukaan kaikkiaan rauhallinen, kunnes useat saivat pippurisumutetta päällensä.

– Järjestyksenvalvojat yrittävät estää Ilves-fanien kentälle menon ennakoivasti suihkuttamalla pippurisumutetta. Tämä oli kuitenkin ennakoiva turvaamistoimenpide, eikä tilanteessa ollut varoituksen sanaa, Yli-Mäenpää kertoo Iltalehdelle.

Yli-Mäenpää julkaisi tilanteesta kuvan myös Twitter-tilillään, sillä hänen ystävänsä sai pippurisumutetta silmäänsä ja joutui sairaalaan.

– Minulla on kaveri sairaalassa, eikä ole tietoa, onko hänen näkönsä kunnossa.Olisi tarkoitus lähteä laivalla yhdentoista aikaan Stadiin. Ei ole hirveän hyvät fiilikset.

– Kolme tai neljä on sairaalassa tällä hetkellä. Ei ole mitään tietoa, mitä heille kuuluu. Käsittääkseni he eivät olleet ryntäämässä kentälle. Minun kaverini käveli kentän suuntaisesti, muttei sitä kohti.

Koko ottelun eturivistä seuranneen Yli-Mäenpään mukaan ottelun aikana ei tapahtunut mitään erikoista, eikä levottomuuksia ollut. Hän pitää järjestyksenvalvojien toimintaa liioitteluna.

Tilaa uutiskirje!

Saat Iltalehden päivän uutiset sinulle koostettuna. Voit perua uutiskirjeen milloin vain.

– Hätävarjelua. Paikallisten järjestyksenvalvojien päällikkö sanoi, että tilanne meni aika huonosti. Se on vähintä, mitä voi sanoa. Olen käynyt peleissä 30 vuotta, joten tiedän, mitä levottomuudet voivat olla.

Ilves-kannattajan mukaan kukaan ei tullut pahoittelemaan tilannetta. Faneja ei varoitettu pippurisumutteesta etukäteen.

– Paikalla pitäisi olla myös hoitohenkilökuntaa hoitamassa kuntoon.Hoitohenkilökuntaa ei ollut, vaan kannattajat toivat itse vettä silmille. Osa ei nähnyt mitään.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Voimankäyttö, hätävarjelu, järjestyksenvalvoja

Jv-kurssi Kesäkuussa 2019

Maanantai 29.4.2019 klo 10:22 - Akondis

Jv-peruskurssi alkaa taas olla paketissa.

Seuraava alkaa näillä näkymin 28.06. / 29.06.19 Sipoon Nikkilässä. Muutama ilmoittautuminen on jo sisällä. Ilmoittautumiset / tiedustelut: (antti@akondis.fi).

Omassa kalenterissani olisi tilaa yhdelle setille jo ennen tuotakin: Ideoita otetaan vastaan.

Mikäli sinulla on valmis ryhmä ja sopiva tila koulutusta varten, voidaan kurssi järjestää myös toisella paikkakunnalla Uudenmaan alueella (kouluttajalla on siirrettävät välineet koulutusta varten). Mikäli ryhmäsi koko on yli 15 henkilöä (max. 40), on myös kurssin hinta edullisempi: Pyydä tarjous.

Myös kertaus- ja voimankäyttökoulutukset jo Jv- tai vartijaoikeudet hankkineille.

Ps. Lärning också på svenska. Klara vappen.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Järjestyksenvalvoja, järjestysmies, jv

Jv-kurssi alkaa

Maanantai 15.4.2019 klo 16:24 - Akondis

Jv-peruskurssi alkaa Nikkilässä keskiviikkona 17.04.19 klo 17.

Muutama ilmoittautunut joutuu jäämään pääsiäiskiireiden takia pois, joten peruutuspaikkoja on: Ilmoittaudu s-postilla (antti@akondis.fi) asap, jos haluat mukaan.

Myös aiemmin ilmoittautuneet: Varmistakaa osallistumisenne vielä s-postilla, niin saatte materiaalia ja lisäohjeet.

Seuraava kurssi järjestetään mahdollisesti Toukokuussa.

Mukavaa pääsiäistä

Kommentoi kirjoitusta.

Jv-kortti taskuun jo kesäksi?

Maanantai 11.3.2019 klo 8:01 - Akondis

Jv-kortti taskuun vielä kesäksi?

Jv-peruskurssi (40h) järjestetään Sipoon Nikkilässä 15.04.19 alkaen - siis pääsiäisen paikkeilla: Tarkemmat päivämäärät sovitaan ryhmän kesken aloituspalaverin yhteydessä.

Koulutuspaikka on yrityksen omissa tiloissa ja mukaan mahtuu max. 20 hlöä (muutama ilmoittautuminen on jo sisällä valmiiksi). Edellinen kurssi saadaan muuten valmiiksi tämän viikonlopun aikana.

Kouluttaja on ammattitaustaltaan poliisi, jonka toimenkuva tällä hetkellä on lähinnä turvallisuusalan ammattilaisten kouluttaminen: Kurssin oppimäärä tulee tarvittaessa sisältämään tavallista Jv-kurssia vaativampia harjoituksia.

Huom: Kurssille voi osallistua myös alle 18-vuotias, mutta Jv-korttia voi hakea vasta täysi-ikäisenä.

Hinta 200,- (sis. Alv).

- Valmis ryhmä: Yli 5 henkilöä (tyåpaikka, urheiluseura tms) 180,- (sis. Alv).

Ilmoittautumiset / tiedustelut 10.04.19 mennessä:

antti@akondis.fi / 0449867349

www.akondis.fi

  • Akondis
  • Akondis
  • Näytä lisää sivustolla AKONDIS.FI

Kommentoi kirjoitusta.

Jv-peruskurssi (40h) Nikkilässä16.02.19-

Lauantai 26.1.2019 klo 10:52 - Akondis

Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40h) Nikkilässä 16.02.19 alkaen.

Hinta 200,-/hlö (sis. Alv).

Ilmoittautumiset & tiedustelut 10.02.19 mennessä:

antti@akondis.fi / 0449867349Jv-kortti_kuva.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Järjestysmieskoulutus, jv-koulutus, järkkärikoulutus

Järjestyksenvalvojatehtäviin?

Keskiviikko 9.1.2019 klo 19:34 - Akondis

Järjestyksenvalvojakoulutukset ryhmille ja oppilaitoksille kevään 2019 aikana Uudenmaan alueella.

01.01.17 annetun lain mukaiset koulutukset (40h) ryhmän tarpeiden mukaisesti sovellettuna. Kouluttajalla on poliisin ammattitausta, poliisihallituksen myöntämät koulutusoikeudet voimankäyttöön (sis. välineet) sekä harrastustausta kamppailulajeista urheilijana ja valmentajana, joten kurssi on normaalia jv-kurssia monipuolisempi.
Kurssin osallistujamäärä 10 - 40 hlöä.
Keväälle 2019 mahtuu kalenteriin vielä muutama kurssi.
Huom. Koulutukseen saa osallistua alle 18-vuotias, mutta jv-kortin voi saada vasta täysi-ikäisyyden saavutettuaan.
Tiedustelut: antti@akondis.fi  tai 0449867349
Jv-kortti_kuva.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: järkkärikoulutus, jv-koulutus, järjestysmieskoulutus

Mukavaa, rauhallista - JA TURVALLISTA joulua!

Keskiviikko 5.12.2018 klo 11:09 - Akondis

Vasynyt_pukki.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: glögi, pikkujoulu, känni, turvallisuus, joulupukki

Hankala asiakas?

Tiistai 21.8.2018 klo 9:00 - Antti

Työskenteletkö asiakaspalvelutehtävissä tai vaikkapa opetusalalla? Osaatko toimia oikein, jos joudut kohtaamaan vaarallisen henkilön?

Akondikselta 3 - 5 tunnin koulutuspaketit uhkaavan tilanteen ja vaarallisen henkilön varalle.

Tyky-päivän piristykseksi tai puisevan luentopaatoksen tilalle: Ryhmälle yksilöllisesti tuunattu kokonaisuus, jonka aikana ei tosiaankaan pääse pitkästymään (kysy vaikka K-marketin henkilökunnalta).

Ota yhteyttä kotisivujen (www.akondis.fi) yhteydenottokaavakkeen kautta tai puhelimitse (0449867349) ja kerro oman ryhmäsi henkilömäärä, toive ajankohdasta ja paketin sisällöstä. Toimitan tarjouksen toteutuksesta ja kustannuksista 1-4 vuorokauden sisällä.

Ei automaattista vaihtoehtoista tekstiä saatavilla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Uhkatilanne, asiakaspalvelu, väkivalta

Järjestyksenvalvojakoulutus

Tiistai 6.2.2018 klo 14:22 - AK

Järjestyksenvalvojakortti taskuun kesäksi.

Uuden lain (01.01.17-) mukaiset Jv-koulutukset Akondikselta: Rautaisella ammattitaidolla, mutta pilke silmäkulmassa. Sovelletut ja täydennetyt koulutuspaketit ammattiryhmille, seuroille ja yhdistyksille.

Mitä suurempi ryhmä, sitä edullisempi hinta: Jopa alle 200,-/ henkilö (sis: Alv).

Koulutukset mielellään vain Uudenmaan alueella. Kerää ryhmä ja ota yhteyttä. 

Voimankäyttö- ja kertauskoulutukset Jv-kortin jo omistaville.

Koulutusoikeudet max. 40 hlön ryhmälle.

Lisätiedot www.akondis.fi

tai 0449867349

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: jv, järjestyksenvalvoja, järjestysmies

Vanhemmat kirjoitukset »